Gastenboek

Voeg een bericht toe


Horizon Uitvaartverzorging Marja en Wi...

donderdag 10 oktober 2019
Woensdagavond 9 oktober 2019 was er in De Kiem overweldigend veel belangstelling voor de twee jaarlijks terugkerende herdenkingsavond van Horizon Uitvaartverzorging. Dit jaar was het thema: Ik mis je... Er werden kaarsen aangestoken voor alle dierbare overledenen en hun namen werden genoemd. 2 sprekers vertelden hun ontroerende verhaal, over hoe zij verder gingen na het verlies van een vader en een zoon. Dat muziek troost bied is weer eens heel duidelijk geworden. Het voltallige Westlands Mannenkoor heeft een GEWELDIGE bijdrage geleverd en de avond opgeluisterd met prachtige liederen. Het was een avond met een gouden randje.

Michel Meinders

vrijdag 07 juni 2019
Beste Zangvrienden, Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de kaarten en whatsapp die ik ontvang tijdens mijn revalideren. Het is hartverwarmens om zoveel reacties te mogen krijgen. Met vriendelijke groet, Michel Meinders 1e tenor WMK

Harry van den Aardweg

zondag 23 december 2018
Genoten van jullie concert in de Doelen! Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gezond en muzikaal 2019...

Angelique

donderdag 20 december 2018
Wat hebben mijn man en ik genoten van het Kerstconcert in de Doelen gisteravond!! Het was geweldig indrukwekkend!! Vooral ook icm de soprane en de zandkunstenaar! HULDE!!!

Danny van Strien

zondag 16 december 2018

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van Strien


vriend van het koor

vrijdag 10 februari 2017
Niet te geloven, maar wel echt waar. Na de geweldige open repetitie van twee weken terug zingen er nu 12 nieuwe aspirant-leden mee met het koor. En dat in een tijd dat heel veel mannenkoren geen stem overhouden.

Pr commissie WMK

maandag 30 januari 2017

Trots zijn we op de nieuwe site van ons koor. Met speciale dank aan Grafisch Goed Geregeld en mobilize IT voor hun meedenken en uitwerken van deze geweldige site.


Piet Looij

zaterdag 28 januari 2017
Mooie moderne website geworden. Het is fijn te ervaren dat het Westlands Mannenkoor ook hiermee met z'n tijd mee gaat. Proficiat!

Bas Both - Grafisch Goed Geregeld

maandag 23 januari 2017

Van harte gefeliciteerd! Vandaag is de nieuwe website van het Westlands Mannenkoor online. Het is een mooi geheel geworden met een een nieuw, modern en frisse uitstraling! Uitstekend te bekijken op elk device, of het nu een desktop of een telefoon is. Wij wensen het Westlands Mannenkoor hier veel succes mee!  Bas Both - Grafisch Goed Geregeld


René v.d. Voort

maandag 09 januari 2017

Was bij jullie concert in Ter Heijde. ik wist niet dat jullie zo'n programma konden brengen. Heel anders dan ik had verwacht, maar ook veel gevarieerder dan ik had verwacht. ga zo door!


Powered by Phoca Guestbook