Hoofdsponsors

vrijdag 16 september 2016

 

LOGO ALFA

Contactpersonen bij Alfa zijn al vele jaren hoofdsponsor van het Westlands Mannenkoor. De directieleden en onze contactpersonen Toni Di Addario en Ben Vijverberg hebben ons zelfs vergezeld tijdens onze koorreis naar Praag. Op haar website stelt Alfa zich voor: Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. Thuis in jouw omgeving, dichtbij jouw werkgebied en dichtbij jou. Daar zijn we op ons best. Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Dus Lokaal betrokken.

Tot slot ondersteunen de lokale vestigingen van Alfa diverse regionale verenigingen en evenementen. Alfa staat middenin de samenleving en neemt ook haar verantwoordelijkheid richting de lokale samenleving door het steunen van uiteenlopende doelen.
Met zo’n presentatie kan het niet anders dan dat er een goede click is tussen sponsor en het Westlands Mannenkoor.


Alfa accountants en adviseurs
Postbus 34
2670 AA Naaldwijk
www.alfa-accountants.nl

RABO logo cmyk

De Rabobank is ook al jarenlang trouw sponsor van ons Koor. Ze schrijven daar zelf over:
Het verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Rabobank. Wij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen we niet incidenteel, maar langdurig. Zo dragen we het Westlands Mannenkoor al vele jaren een warm hart toe en is in 2018 de samenwerking opnieuw met 4 jaar verlengd.

Het Westlands Mannenkoor maakt onlosmakelijk deel uit van het rijke culturele en maatschappelijke leven in het Westland. Het gezelschap is één van de grootste en bekendste mannenkoren van Nederland en timmert behoorlijk aan de weg met veel optredens en een breed repertoire. Ook geven de leden van het koor actief invulling aan hun maatschappelijke betrokkenheid.

Rabobank Westland is er dan ook trots op sponsor te mogen zijn van dit koor!

Rabobank Westland
Postbus 9
2670 AA Westland
www.rabobank.nl/westland

 

Noordam logo PMS

Noordam Plants is een van de nieuwe hoofdsponsors geworden. Bijzonder blij zijn wij daar mee. Het contact is natuurlijk ontstaan tijdens ons benefietconcert voor Team Westland bij Noordam Plants op 27 mei 2017 De directeur Martin Noordam werd gaandeweg steeds enthousiaster over ons koor en onze activiteiten tijdens de voorbereidingen van dit concert.

Plantenkwekerij T.M. Noordam is in 1931 officieel opgericht. Teun Noordam leverde groenteplanten aan kwekers. Het bedrijf ging later als Combiplant door het leven.

In 1993 is Combifleur opgericht, een bedrijf dat zich bezighield met de verkoop van sierteeltgewassen. Ook werden zaden en jonge planten van tropische planten geleverd. In 2008 zijn beide bedrijven een fusie aangegaan onder de naam Combinations. Door veranderingen in de wereld en de tuinbouwmarkt, bleek een breed productenpakket en een brede lijn van activiteiten, niet de optimale basis voor de nodige ontwikkelingen voor de toekomst. In 2013 is besloten twee zelfstandige bedrijven te creëren die zich kunnen focussen op hun specialisme; voor Noordam Plants is dit het opkweken van jonge planten.

The beginning of something special!

We werken hard aan de opkweek van onze producten en nieuwe rassen, zodat onze klanten het beste uitgangsmateriaal ontvangen. Dit is ons primaire doel.
Een bijdrage aan de maatschappij met respect voor mens, dier en leefomgeving vinden wij ook belangrijk. We moeten het met z’n allen doen in deze wereld.
En zo denkt het Westlands Mannenkoor er ook over!

Noordam Plants
Bagijneland 1
2691 NC 's-Gravenzande
www.noordam.nl

  

PDI logo CMYK

Als vierde hoofdsponsor stellen wij u voor Peter Dekker Installaties. Ook hier weer een hele enthousiaste mededirecteur in de persoon van Jan Vellekoop.

Jan Vellekoop: 'Het is een bijzonder koor dat bestaat uit een afspiegeling van onze samenleving. Opvallend is het enthousiasme waarmee zaken worden opgepakt. Aan zo’n koor willen wij als PDI ons graag aan verbinden'.

Peter Dekker Installaties loopt al een paar decennia voorop in scherming en verduistering. Het bedrijf houdt alles in eigen hand: van de continue ontwikkeling en verbetering van scherminstallaties tot en met de installatie en het onderhoud. Innovatie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en maatwerk staan centraal in de bedrijfsvisie van Peter Dekker Installaties.

Peter Dekker Installaties
Industriestraat 40
2671 CT Naaldwijk
www.pdinl.com