Lenteconcert 18 april 2020 (tot nader te bepalen datum uitgesteld)

zondag 01 maart 2020

IVM HET CORONAVIRUS IS DIT CONCERT TOT NADER TE BEPALEN DATUM UITGESTELD

Degenen die voor 18 april 2020 kaarten hebben gekocht kunnen hun geld terugkrijgen d.m.v. een mail te sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (John Houben) o.v.v. Naam en adres en rekeningnummer!

Lenteconcert met Mannenkoor Koninklijk Walram’s Genootschap uit Valkenburg a/d Geul

 

Locatie: De Veiling in Poeldijk
Aanvang: 20.00 uur 

 

De lente wordt door het Westlands Mannenkoor ingeluid door een dubbelconcert samen met het Koninklijk Walram’s Genootschap, een mannenkoor uit het Limburgse Valkenburg. Deze gelegenheidscombinatie verzorgt een programma van klassieke koorwerken tot moderne vocale bewerkingen. Het concert vindt plaats in ‘De Veiling’ (voorheen de Leuningjes) in Poeldijk. Aanvang 20.00 uur. Toegang €17,50, incl. pauzedrankje. 

Kaarten zijn te verkrijgen bij: 
- De Wilde sigarenmagazijn in Naaldwijk
- Jumbo Poeldijk
- bij de leden van het koor
 

Bijzonder is de medewerking van – misschien wel – het grootste klassieke zangtalent van Nederland, Sterre van Boxtel,  15 jaar oud (juni 2004). Zij begon op 7-jarige leeftijd met zingen bij een Oratoriumkoor. Ze hield van jongs af aan veel van klassieke zang en zong 4 keer mee in een uitvoering van Bachs Matthäus-Passion. Van haar negende tot twaalfde jaar zong zij als sopraan in het Nationaal Kinderkoor. Sterre kreeg tot haar dertiende zangles van sopraan Karin ten Cate. In 2018 werd Sterre gevraagd voor het Nationaal Jong Talent Klassieke Muziek van het Conservatorium van Amsterdam; de Sweelinck Academie. Sterre is dan 13 jaar. Op het Conservatorium krijgt ze les van hoofdvakdocent Sasja Hunnego. Sterre deed mee aan diverse televisie optredens in binnen- en buitenland; Kerst met de Zandtovenaar, Superkids, een korte documentaire via TV5 Canada, Little Big Shots in Hollywood en een Kersteditie Nederland Zingt van de EO. In 2017 zong zij tijdens een privé evenement voor Prinses Beatrix en maakte ze haar debuut als soliste in de Grote Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw. In 2018 zong zij weer in de Grote Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw en in 2019 mocht zij daar in de Kleine Zaal zingen, op uitnodiging van de Sweelinck Academie. Sterre zong in 2018 in het voorprogramma van bekend bariton Thomas Oliemans tijdens zijn voorstelling in het Muziekgebouw aan 't IJ. In 2019 sprak zij over het belang van zang tijdens TEDx Talk, trad ze op in De Doelen, gaf zij haar eigen lunch concerten en had ze een prachtig jaar bij het CvA. Sterre treedt regelmatig op als soliste bij Nederlandse koren, waar zij veel plezier aan beleeft. Sinds vier jaar speelt ze piano en ze zit in de vierde klas van het vwo op de Vrije school in Bergen. 

 

image3