3-daagse koorreis Noord Nederland (AFGELAST)

donderdag 27 februari 2020

IVM HET CORONAVIRUS IS DIT CONCERT AFGELAST

Degenen die voor 18 april 2020 kaarten hebben gekocht kunnen hun geld terugkrijgen d.m.v. een mail te sturen naar

3-daagse koorreis Noordoost-Nederland

Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 april 2020

Na twee jaar gaat het Westlands Mannenkoor weer op reis. Deed het koor toen alleen de provincie Friesland aan, deze keer gaan de Westlandse zangers ook concerteren in Overijssel, Drente en Groningen.

Op vrijdag 24 april voert de reis via Schokland (bezoek en lunch) naar de accommodatie in Heerenveen. ’s Avonds vindt het eerste concert plaats in de Grote of St. Clemenskerk in Steenwijk, waar ook medewerking wordt verleend door popkoor The Swinging Stones. Aanvang 20.00 uur. De volgende dag gaat de reis eerst naar Giethoorn voor vertier in het waterrijke dorp, vervolgens wordt er een miniconcert gegeven in een verzorgingstehuis en ’s avonds zingt het koor in de Hoofdstraatkerk in Hoogeveen en doet dat samen met de Harmony Singers. Aanvang eveneens 20.00 uur. Op de laatste dag van de tournee, zondag 26 april, vindt het laatste concert plaats in de PKN kerk De Hoeksteen in Leek om 14.30 uur, in samenwerking met Popkoor Leek. Het koor wordt tijdens alle concerten muzikaal geleid door de vaste dirigent, Hans de Wit met bijdragen van vaste begeleider Martin van Broekhoven op piano en als gastmusicus Martin Mans op orgel.

Grote of St.  Clemenskerk Steenwijk  |  popkoor The Swinging Stones

Clemenskerk Steenwijk foto 2019 The Swinging Stones uit Steenwijk 320px