Mijlpaal voor het Westlands Mannenkoor

woensdag 13 november 2019

Afgelopen woensdagavond 13 november was er tijdens de koorrepetitie een bijzonder moment. Aan erelid Piet Looij werd het eerste exemplaar overhandigd van het grote herinneringsboek. Ruim 63 jaar koorgeschiedenis is eindelijk geboekstaafd. Looij heeft op eigen initiatief maanden aan dit schitterende boek gewerkt, waarin chronologisch de historie van het koor passeert vanaf de oprichting in 1956, met de eerste dirigent Piet Struijk, een icoon in de koorwereld, tot de dag van vandaag. En dat aan de hand van vele krantenknipsels, foto’s, advertenties, posters en ander beeldmateriaal. Zelf heeft hij de verbindende teksten geschreven. Het boek is voor leden en oud-leden te bestellen bij het secretariaat van het koor.

Herinneringsboek Piet Looij