Kerstconcert speciaal voor Poolse arbeidsmigranten

dinsdag 05 november 2019

Werkgevers in het Westland en omstreken Opgelet!!!

Op woensdag 11 december 2019 geeft het Westlands Mannenkoor een kerstconcert speciaal voor Poolse arbeidsmigranten. Hiermee wil het Westlands Mannenkoor haar veelzijdigheid en maatschappelijke betrokkenheid tonen. Het laat zien dat “Het Westland” onze Poolse medewerk(st)er waardeert.

Het concert vind plaats in de St. Adrianuskerk, Molenstraat te Naaldwijk. Wij willen de werkgevers met Poolse arbeidsmigranten in dienst in de gelegenheid stellen om hun Poolse medewerk(st)ers dit concert te laten bijwonen. Dit kan door kaarten á € 15,- voor dit concert af te nemen en te schenken aan deze medewerk(st)ers. Een prachtig, stijlvol en passend kerstgeschenk.

Kaart zijn alleen nog verkrijgbaar aan de deur voor aanvang van het concert.
Kerk is vanaf 19.30 uur geopend.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer info?

Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw telefoonnummer en wij nemen contact met u op.

Westlands Mannenkoor Leaflet A5 POOLS concert 2019