Hoog bezoek bij kerstconcert Westlands Mannenkoor

maandag 04 november 2019

In december gaat het Westlands Mannenkoor gewoontegetrouw weer aan de bak met zijn kerstconcerten. Zo begint het koor op 11 december met een kerstconcert speciaal voor Polen die in Westland werken en wonen. Maanden geleden zijn de eerste contacten gelegd met uitzendbureaus en kwekers die Poolse werknemers in dienst hebben. Ook zijn Poolse organisaties, gemeenschappen en winkeliers benaderd om aan dit concert ruchtbaarheid te geven. In het concert worden naast bekende kerstliederen ook een aantal Poolse kerstliederen ten gehore gebracht, speciaal door het koor ingestudeerd. Het Westlands Mannenkoor prijst zich gelukkig met de toegezegde aanwezigheid van de Poolse consul in Nederland, mevrouw Renata Kowalska én onze eigen burgemeester Bouke Arends. De weken daarna volgen de traditionele kerstconcerten in de St. Adrianuskerk in Naaldwijk op 19 december en in De Doelen in Rotterdam op 23 december. Bij het laatste concert kan ook een aantrekkelijk geprijsde vervoersticket heen en terug naar Rotterdam gekocht worden.

Voor info:
Wim Bouritius, PR WMK