Kerstconcerten

zondag 20 januari 2019

Ook dit jaar waren de kerstconcerten van het Westlands mannenkoor een groot succes.
Op 19 december werd een concert gegeven in de doelen in Rotterdam waar 1300 toeschouwers genoten van de zang van het koor, Francis van Broekhuizen en van de zandkunstenaar in de persoon van Gert van der Vijver. Dat was een goede toevoeging aan het programma en werd door het publiek zeer op prijs gesteld.

Op 20 december stonden we in de Adrianuskerk in Naaldwijk. Met ongeveer 750 toeschouwers was het ook daar druk. Het was technisch niet mogelijk om daar ook de zandkunstenaar te laten optreden, maar er werd een extra nummer gezongen en onze pianist Martin van Broekhoven speelde daar een solo. De sfeer in een kerk is altijd prachtig en het concert werd prachtig uitgelicht door PE Sound.

201218nw kerstconcert WMK 10