Westlands Mannenkoor in Ahoy Rotterdam

donderdag 28 december 2017

Samen met de Haagse band ‘The Clarks’ en de zangers van ‘The Golden Earrings’, ‘The Shoes’, ‘Johnny Kendall and the Heralds’, ‘Alquin’ en ‘The Motions’ en gitarist Erwin Java (o.a. ‘Cuby and the Blizzards’) zoekt Johan Derksen de fans nog één laatste keer op met zijn voorstelling: ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’.

De afgelopen twee theaterseizoenen waren voor Johan en zijn Pioniers een waar genot, de voorstelling werd enthousiast ontvangen door zowel pers als publiek. “Deze artiesten hebben de basis gelegd voor de hedendaagse muziekscene”, vertelt Derksen. “Bezoekers zien populaire artiesten van veertig, vijftig jaar geleden optreden. Dat zorgt voor een emotionele avond. De muziek doet terugdenken aan eerste liefdes, bijzondere dansavonden en het gevoel van een eeuwige jeugd.”

Voor en na de show wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd’s, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Ook het Westlands Mannenkoor verleent medewerking aan Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop

Kaarten verkrijgbaar via:

Nationale Theater Kassa www.ntk.nl