Met de Spido Rotterdam naar het kerstconcert van het Westlands mannenkoor

woensdag 11 oktober 2017

Een bijzonder kerstdiner op de Maas en een exclusief bezoek aan het kerstconcert van het Westlandse Mannenkoor in De Doelen!

Spido biedt u de mogelijkheid om deze exclusieve avond mee te maken tijdens de donkere maar gezellige dagen voor Kerst. Bestaande uit een avondcruise op de Maas met een Kerstbuffet, vervoer per bus naar De Doelen en een bijzonder Kerstconcert van het Westlands Mannenkoor.

U stapt aan boord van één van de luxe schepen op het Willemsplein naast de Erasmusbrug. Hier wordt u door de bemanning ontvangen met een lekker welkomstdrankje. De kapitein neemt u mee op tour door de indrukwekkende havens en natuurlijk de prachtige skyline van Rotterdam die in deze periode prachtig verlicht is. Volledig in kerstsfeer kunt u gaan genieten van een koud/warm Kerstbuffet. Maar hou nog wel een klein plekje vrij, want onze bemanning serveert nog een heerlijk dessert!

Rond 19:30 meren wij weer aan naast de Erasmusbrug, waar de bussen u staan op te wachten om u naar De Doelen te brengen. Hier aangekomen kunt u gaan genieten van het bijzondere Kerstconcert van het Westlandse Mannenkoor.

Voor meer informatie:  KLIK HIER