Opbrengst benefietconcert €25.000,-

dinsdag 04 juli 2017

Op 27 mei gaf het Westlands Mannenkoor een benefietconcert voor team Westland. Met medewerking van de Clarks en soliste Jacqueline Meijer werd de avond een daverend succes. Op woensdag 21 juni was de dag waarop team Westland de Tourmalet beklom. Een afvaardiging van het WMK was afgereisd in speciaal bestickerde auto's om dat evenement bij te wonen en de deelnemers aan te moedigen.

Bij het gedenkmonument werd een steen gelegd namens het WMK. Op donderdag werd de afsluitende feestavond gehouden en werd door het WMK de cheque overhandigd met de opbrengst van het benefietconcert.   Liefst € 25.000 kon door het WMK overhandigd worden. Een geweldige prestatie. waarbij onze grote dank uitgaat naar de vele sponsoren, maar vooral naar alle koorleden die dit mogelijk hebben gemaakt. Onze bijzondere dank gaat naar de voor dit evenement vergrote PR  commissie die de organisatie van dit mega-evenement op zich heeft genomen. Het WMK heeft zo weer laten zien dat maatschappelijke betrokkenheid, samenwerking en heel veel daadkracht onderdeel vormen van dit prachtige koor.

auto WMK Charter

Monument Tourmalet