De Loftrompet

woensdag 05 april 2017

In het kader van de uitreiking van de vijwilligersprijs "De Loftrompet" gaf het WMK op 28 maart een concert in De Kiem in 's Gravenzande. Vrijwilligers uit het Westland konden in die week intekenen voor verschillende activiteiten die door gemeente Westland waren georganiseerd en een concert van het WMK was daar één van.

Zo'n 75 vrijwilligers hadden ingetekend op dit concert en genoten die avond van een gevarieerd programma met veel herkenbare melodieën. Na afloop was er gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar te ontmoeten en velen maakten daar gebruik van. Een aantal vrijwilligers gaf aan nog nooit een concert van het WMK te hebben bijgewoond en vertelde te hebben genoten van de avond. Zij waren verrast door het veelzijdige repertoire dat zij te horen hadden gekregen.