WMK op reis naar friesland

maandag 30 april 2018

Op 20 en 21 april was het WMK op concertreis in Friesland. Er werden twee grote concerten gegeven in de Trinitaskerk in Heereveen en in de Martinikerk in Franeker. Beide kerken waren uitstekend bezet en het publiek was laaiend enthousiast. Medewerking aan deze concerten werd verleend door Anneke Douma en haar combo.

Maar er werd niet alleen opgetreden op deze twee plaatsen, er waren ook kleinere optredens op de trap van hotel Tjaarda in Oranjewoud, in Sloten waar we over de gracht zongen en in Rottum waar we op het melkveebedrijf De Telegraaf van de familie Dijkstra voor 300 melkkoeien zongen en daarmee de landelijke pers haalden. Ook werd er opgetreden in verzorgingshuis de Beuckelaar in St. Annaparochie.

Verder was er een stadswandeling in Bolsward en werd er een bezoek gebracht aan Sonnema- Berenburg en/of aan bierbrouwerij Us Heit, beiden in Bolsward. Het weer was prachtig en dat zorgde ervoor dat we op het melkveebedrijf buiten konden lunchen op hooibalen en in Sloten heerlijk konden wandelen en op het terras van restaurant Het Bolwerk konden genieten van de heerlijke zon.

Het was een reis die we niet snel zullen vergeten en die heeft bijgedragen aan het versterken van de naam van het WMK in het noorden van ons land.

Friesland 650x433 1524564523344

Friesland 650x433 1524563660076